Login

Boottransport

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Flexibel en kostenbesparend verzenden met boottransport

Om wereldwijd goederen of onderdelen te importeren of exporteren, is het van belang de juiste wijze van verzending te hanteren. Team Freight Forwarding biedt verschillende opties aan, waaronder transport per boot. Een van de voordelen van deze transportmogelijkheid is het omzeilen van de drukke wegen. Team Freight Forwarding regelt het voor je met de juiste specialistische kennis zodat je vracht per boottransport van deur tot deur of van terminal tot terminal kan worden geleverd.

Het juiste advies voor boottransport: FCL of LCL?

Wanneer het vervoeren van je vracht per boottransport de voordeligste optie is, gaan we graag verder met je in gesprek om de juiste containeroptie te kiezen. De zending gaat namelijk per volle zeecontainer (Full Container Load), maar om zo voordelig en milieubewust mogelijk te werk te gaan is het ook mogelijk een zeecontainer te delen met zendingen die naar dezelfde haven gaan (Less Container Load). Dit maakt het verzenden per boottransport nog gunstiger.

Boottransport passend bij jouw zending

Naast de containermogelijkheden biedt Team Freight Forwarding boottransport op maat. Zo kunnen we je adviseren in het verzekeren van het transport om tegenvallers te voorkomen. Wij nemen de zorgen rondom de douane-afhandeling graag van je over en regelen de voor- en natransport van jouw goederen per boot. Met onze jarenlange ervaring én het wereldwijde netwerk dat wij daarbij hebben opgebouwd regelen we de complete verzending van je vracht per boot. Liever zelf beheer over jouw verzending? Geen probleem, dan is het gemak van onze verzendportal TFF Xpress vast iets voor jou. Je kunt gebruik maken van 24/7 échte service, realtime Track & Trace en werkt met één duidelijke factuurstroom.

Overzicht containers: soorten & maten

Vraag hier jouw overzicht aan! 

Vul jouw gegevens in, dan sturen wij het overzicht zo snel mogelijk naar jou op!

Team Freight Forwarding respecteert je privacy aan de hand van de Algemene Verordering Gegevensbescherming wet

Waar kan ons team jou mee helpen?

Naast het verzenden per boottransport bieden we nog meer verschillende mogelijkheden om jouw vracht te verplaatsen. Als team doen we er alles aan om proactief mee te denken en onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Wil je graag in contact komen met een van onze vestigingen, vul dan het daarvoor bestemde formulier in op onze website of stuur een e-mail naar sales@tfflogistics.com. We helpen je graag verder!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen