Login

Op zoek naar goedkope luchtvracht?

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Luchtvracht: snel en voordelig

Snel jouw zending op de juiste bestemming afleveren? Dat regel je eenvoudig via luchtvracht. Van alle transportopties is dit vaak de snelste optie. En een voordelige optie. Maar is jouw zending geschikt voor luchtvracht? En hoe werkt het dan?

Geen nood, wij hebben jarenlange ervaring en zijn dus specialist. Met de luchtvracht-op-maat service is geen opdracht te gek voor ons en zien wij het als een uitdaging om je hierbij te ondersteunen. Wat voor vraag jij ook hebt over jouw luchtvracht; wij staan voor je klaar! Bekijk de mogelijkheden in ons TFF Xpress portal.

Goedkope luchtvracht vanaf of naar Schiphol?

Sinds 2017 hebben wij een eigen kantoor op Schiphol, met enkele specialisten op het gebied van luchtvracht. Dit betekent dat we de kosten laag kunnen houden. In onze loods vinden alle benodigde handelingen plaats: screening, luchtwaardig verpakken, ompakken en natuurlijk de douaneformaliteiten. Kortom: jouw luchtvrachtzending is bij ons in goede handen! Doordat wij als samenwerken met geselecteerde luchtvaartmaatschappijen, kunnen wij alle belangrijke wereldwijde vliegroutes aanbieden. Jij kiest het levermoment, wij plannen en regelen de rest. Als expediteur zorgen wij ervoor dat alles eraan wordt gedaan om jouw goederen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen.

Voordelige luchtvracht, maar wel op maat

Bij verzenden via luchtvracht komt best veel kijken. Wij weten als luchtvracht expediteur precies waar jij rekening mee moet houden. Bovendien hebben we een groot netwerk. Dit betekent dat jij jouw luchtvrachtzending van A tot Z aan ons kunt overlaten. En dat wij de kosten laag houden voor jou.

We bieden o.a.:

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen