Login

Biologisch materiaal verzenden voor het UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 12.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid.

Biologisch materiaal internationaal verzenden

Het ziekenhuis heeft te maken met bijzondere en kwetsbare zendingen. Dat maakt de keuze voor de juiste logistieke partij erg belangrijk. Vanaf 2019 biedt TFF het UMCG dat wat nodig is.

Jannes Stokker (UMCG): “Onze zendingen gaan de hele wereld over. Denk daarbij aan belangrijke documenten, maar ook aan biologisch materiaal als bloed en menselijk materiaal. Bij het vervoer hiervan komt nogal wat kijken. Een goede verpakking bijvoorbeeld. Maar ook vervoer in droogijs, zodat de temperatuur op -80°c blijft. TFF bleek de afgelopen tijd een waardevolle partner te zijn bij dit type transporten voor het UMCG.”

Korte lijnen en proactieve monitoring

Vaak gaan dit soort zendingen met luchtvracht vanaf Schiphol. Vanuit Groningen komt er dan eerst een koerier om het daar naartoe te brengen. Dit alles moet goed op elkaar aansluiten.

“Uniek aan TFF is de online verzendportal. Hierin kan ik verschillende vervoerders vergelijken, zowel qua snelheid als prijs. Daardoor heb ik altijd het juiste transport te pakken voor een scherpe prijs. Ook zijn we heel blij met de korte lijntjes met het team. Niels en Hans denken echt met ons mee en monitoren onze zendingen altijd. Zo kunnen we snel ingrijpen als er ergens een kink in de kabel is. Een heel prettig idee.”, aldus Jannes van het UMCG.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen