Login

Maatwerk & optimale service voor Jongia

Jongia is gevestigd in Leeuwarden en produceert roer- en mengapparatuur voor de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Jongia ontwerpt en levert op maat gemaakte roerwerken en mixers, zodat ze tegemoet kan komen aan de specifieke wensen van klanten. Ze levert de producten wereldwijd, maar voornamelijk aan grote multinationals in de Benelux. Een goede vervoerder is dus noodzakelijk!

Altijd maatwerk

“Bijna elke zending is maatwerk”, vertelt Jan Gerrit Braaksma. “Dit komt omdat we heel veel producten op maat maken voor onze klanten. Daarom zijn we blij met een betrouwbare vervoerder als TFF. Ze snappen onze business en regelen alles van A tot Z. En als we vragen hebben dan helpen ze meteen en erg goed. Ja, ze zijn echt heel servicegericht.”

“Hoe we TFF hebben leren kennen? We kennen ze eigenlijk al heel lang. Een aantal personen binnen TFF werkte hiervoor ergens anders en daar waren we heel tevreden over. We zijn dus eigenlijk gewoon bij ze gebleven al die tijd.”

Kleinere zendingen via TFF-portal

Natuurlijk zijn niet alle zendingen enorm en afwijkend. Op dat moment is de verzendportal TFF Xpress handig. “Uiteraard hebben we ook kleinere onderdelen die verzonden moeten worden. Kleinere pakketten plannen we in via de verzendportal. Dat werkt perfect.”, geeft Jan Gerrit aan. “Maar, mocht een onderdeel met heel veel spoed aan de andere kant van de wereld nodig zijn omdat er een monteur zit te wachten, dan is dat ook geen probleem. TFF snapt de urgentie dan precies en gaat altijd meteen aan de slag voor ons. Met een goed resultaat!”

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen