Login

Bijzonder wereldwijd transport voor Hydromar

Hydromar ontwerpt én produceert onderdelen voor luxe jachten in Leeuwarden. Maar daarna gaan de producten de hele wereld over. Voornamelijk naar Europa, maar regelmatig ook naar Amerika of Australië.

Bijzonder transport

De omvang van sommige producten maakt het transport soms een uitdaging. Wichard Weitenberg: “Vorig jaar hadden we een bijzondere opdracht. Een enorme box (deur) voor een groot jacht, moest naar Italië worden gebracht. Onze klant was op maandag nog hier geweest voor het bijwonen van de laatste test; op vrijdagochtend moest het op de plaats van bestemming in Italië zijn. TFF heeft dit perfect opgepakt en snel een trailer en transporteur geregeld. De box was zó groot, dat hij diagonaal op de oplegger moest, het kon nét. Donderdagavond werd de box netjes afgeleverd op het juiste adres en kregen we een foto van een tevreden klant.”

Bijzondere transporten zijn een leuke uitdaging voor ons. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een goed netwerk om alles voor elkaar te krijgen en weten we hoe we alles op papier moeten regelen. Zo kan Hydromar erop vertrouwen dat alles op tijd goed komt – óók de meest ingewikkelde transporten.

Service en snelheid

Uiteraard zijn er meerdere partijen die dit soort transport kunnen regelen. “Maar wat ik zo waardevol aan TFF vindt, is dat ze je echt ontzorgen”, aldus Wichard Weitenberg. Ik hoef alleen maar door te geven wat er vervoerd moet worden, naar welk adres het moet en wanneer het er moet zijn. Zij regelen de rest. Denk hierbij aan alle benodigde vergunningen en ander papierwerk, wat best ingewikkeld kan zijn. We werken al jaren samen – hebben bijna wekelijks contact – en dat maakt dat TFF weet wat onze business inhoudt en wat onze wensen zijn. Hier houden ze altijd rekening mee. En mocht er een keer enorme spoed zijn, dan begrijpen ze de urgentie. Soms gaat er ergens in de wereld een onderdeel kapot, dan moeten we snel schakelen.”

“Kortom: wij zijn erg blij met TFF. Uiteraard komt er wel eens een andere vervoerder voorbij met een interessant aanbod. Maar de betrokkenheid, expertise én het prima tarief maken dat we toch altijd weer bij TFF uitkomen.”

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen