Login

Ontzorging van het Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam bezit de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld. Vanuit de eigen webshop verzendt het museum wereldwijd. Ook organiseert het museum pop-up musea over de hele wereld, zodat iedereen de kunst van Van Gogh kan ervaren.

Veiligheid voorop bij waardevolle transporten

De aard van de zendingen maakt het transport wat complexer dan standaard is. Een mooie uitdaging voor het team van TFF.

Peter Vogler: “We versturen o.a. waardevolle 3D-replica’s naar onze pop-up stores. Tijdens het transport moet men extra voorzichtig met de zendingen omgaan. Ook is er vaak tijdsdruk. Dit maak onze zendingen ook wat complexer.”

Veiligheid staat bij TFF voorop bij dit soort waardevolle transporten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij waar we extra aandacht voor moeten hebben. Zo konden we ook het Van Gogh Museum ondersteunen en zorgen wegnemen.

Echt meedenken en zorgen wegnemen als logistiek partner

Welk transporttype het best past bij de vraag van onze klant, hangt van een aantal factoren af. Voor het Van Gogh Museum kozen we uiteindelijk voor een combinatie van luchtvracht en Express dienst. Zo profiteerde het museum van de voordelen van beide modaliteiten.

Peter Vogler: “Bij TFF vind ik alle modaliteiten onder 1 dak. Ik heb veel contact gehad met Jaap Theo en Pieter. Ze kregen van mij de vrijheid om zelf met goede oplossingen te komen. Als mijn zendingen maar op de juiste plek aankwamen op het juiste moment. Dat was in het geval van de VS een behoorlijke uitdaging. Maar voor Jaap Theo en zijn team geen probleem. Ze dachten mee over de slimste luchthaven, wisten hoe het zat met de complexe lokale regelgeving en pakten moeilijke issues direct aan. Problemen waren ze steeds voor. Ook heel prettig was de open manier van communiceren van het team. Ik had daardoor echt het gevoel dat mijn zorgen uit handen werden genomen. We gaan om tafel om te kijken hoe we meer kunnen samenwerken, zo denken ze mee over bijvoorbeeld warehousing. Ik heb hier alle vertrouwen in.”

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen