Login

Polem

Dankzij bijna 50 jaar industriële ervaring wordt Polem zowel nationaal als internationaal gezien als dé producent van composiet silo’s en tanks. Ze zijn een Europese marktleider waar vakmanschap en innovaties hand in hand gaan en bieden grote technologische voorsprong bij het opslaan van grondstoffen.

Tijdig transport om protocollen te waarborgen

Polem produceert haar silo’s en tanks vanuit een eigen, uitstekend uitgeruste productiefaciliteit en conform de geldende internationale eisen, voorschriften en standaarden (waaronder de ISO9001). Ze hebben alle vereiste kwaliteit- en veiligheidscertificaten in hun bezit. Hierdoor zijn levertijden hard, waarbij het woord afspraak nog daadwerkelijk waarde vertegenwoordigt. De producten en onderdelen van Polem dienen dus precies op het afgesproken tijdstip verzonden én ontvangen te worden. En om dit te bereiken, kwam TFF om de hoek kijken!

Wietze Zwerver (Manager Supply Chain bij Polem): “Wij hebben voor TFF gekozen als partner omdat wij niet meer afhankelijk wilden zijn van grote bedrijven. Onze ervaringen met dit soort bedrijven zijn slecht, omdat een telefoongesprek vaak uitloopt op het volgende: de persoon van het callcenter die je aan de lijn krijgt, weet totaal niet waar hij of zij het over heeft, en kent Polem al helemaal niet. Dit voelt erg inefficiënt en onpersoonlijk. Wij als Polem willen bedrijven kiezen die bij ons passen qua grootte, maar ook qua type organisatie. Voor Polem is TFF in dat opzicht een goede match! Daarnaast is TFF een bedrijf dat onder andere gevestigd is in Joure; wij als organisatie willen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid naar de regio waarin Polem gevestigd is nakomen.”

Logo Polem.

Een snelle switch en korte lijnen

Wietze zegt over de bijzondere samenwerking met TFF: “Wij wilden geruisloos de switch maken van onze parceldienst naar TFF. Dit hebben ze zeker mogelijk gemaakt! Binnen twee weken hadden wij toegang tot de zeer complete portal en goede dienstverlening van TFF. De korte lijnen maken de samenwerking zeer prettig; wanneer we een mail sturen hebben we snel reactie en kunnen we ervan uitgaan dat het geregeld wordt. Dit geeft ons rust: vaak moeten we iets opsturen als service artikel naar een klant en dit mag niet te lang duren. Daarnaast zitten een aantal van onze monteurs zowel in binnen- als buitenland. Wanneer zij onderdelen nodig hebben, versturen we die makkelijk en snel door gebruik te maken van de diensten van TFF.”

“Service wordt voor ons een steeds belangrijker onderdeel in de toekomst. We zullen dus nóg meer gebruik gaan maken van de diensten van TFF, waar we het volste vertrouwen in hebben. Daarnaast heeft Polem flinke groeiambities voor de komende jaren!”, voegt Wietze Zwerver nog toe over de toekomst van de samenwerking tussen TFF en Polem.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen