Login

Royal Huisman

Founded in 1884 Royal Huisman has evolved from ‘local builder of wooden workboats’ to the multiple award-winning creator of some of the finest superyachts in the world. For discerning individuals with a dream to realize, Royal Huisman gives expression to their dream, by creating a yacht that is unique in conception, quality and execution, celebrating the Spirit of Individuality.

Wereldwijde zendingen: van watermaker tot computerscherm

De projecten van Royal Huisman zijn luxe zeiljachten met een gemiddelde lengte boven de 30 meter. Er gaan allerlei zaken aan boord: van watermakers tot koelkasten en een complete huisraad. Tijdens zowel de nieuwbouw als de service- of refitperiode (het opknappen van bestaande jachten) gaan er zendingen de wereld over.

Ruben Bakker (Inkoop Royal Huisman): “We sturen bijvoorbeeld goederen op tijdens de nieuwbouw voor bewerking, denk aan polijsten of vergulden. We begonnen met dit soort pakketzendingen bij TFF, dat beviel goed. Vervolgens hebben we een keer een medewerker van ze ingezet om op de luchthaven van Japan een computerscherm in ontvangst te nemen en ergens anders in de wereld af te leveren. Inmiddels regelt TFF naast onze pakketzendingen 80% van onze luchtvrachtzendingen wereldwijd.”

Veel kennis en ervaring, TFF ontzorgt waar nodig

“Een marktconforme prijs, kwaliteit en reactiesnelheid zijn voor ons enorm belangrijk bij de keuze voor de juiste logistieke partij. Wij streven ernaar zoveel mogelijk alles bij één partij onder te brengen. Een uitdaging, omdat we meerdere klanten bedienen met diverse wensen. In de verzendportal van TFF kunnen we eenvoudig vervoerders vergelijken, je hoeft alleen een postcode en de afmetingen van je pakket in te voeren. Daarnaast kiezen wij duidelijk voor de service van TFF. Het team ontzorgt ons waar nodig en heeft veel kennis van en ervaring in de logistieke wereld. We hebben regelmatig contact om elkaar scherp te houden en/of verbeteringen door te voeren.”

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen