Login

Wilmink Group

De Wilmink Group is gespecialiseerd in onderdelen voor benzine-, diesel- en gasmotoren. Ze leveren onderdelen voor de meest uiteenlopende verbrandingsmotoren voor personenauto’s, trucks, agri machines en schepen, maar ook voor noodaggregaten en warmtekrachtcentrales. Ook leveren ze nieuwe en gereviseerde turbo’s en reviseren ze turbo’s. Ook dit doen ze voor dezelfde markten als waarvoor ze ook onderdelen leveren voor verbrandingsmotoren.

Vertrouwen op uitstekende service van Team Freight Forwarding

De Wilmink Group levert wereldwijd uit voorraad meer dan 100.000 artikelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 1.000.000 artikelen en de Wilmink Group is importeur van diverse grote merken als Kolbenschmidt, MAHLE, Elring, Reinz, Goetze, Hastings, ACL, Dura-Bond, KING, INA-LUK, SWAG, BorgWarner, Schwitzer, Holset, Garrett, IHI, Mitsubishi en Toyota.

”Team Freight Forwarding biedt een goede prijs en uitstekende service”, vertelt Peter Baas van Wilmink Engine Parts. “We kunnen er gewoonlijk vanuit gaan dat de zendingen die bij ons worden opgehaald door DHL de volgende dag bij de klant in huis zijn. Het is erg fijn om hierop te kunnen vertrouwen, dan hoeven we ons daar geen zorgen om te maken!”

“De vertegenwoordiger van TFF kende ik nog van vroeger, zij was toen werkzaam bij een andere vervoerder. Toen we in contact kwamen met TFF, voelde dit dus al meteen vertrouwd. Het contact ontstond ook op het juiste moment: we waren eigenlijk niet meer tevreden met de partij waar we op dat moment zaken mee deden. De kwaliteit van hun diensten liep steeds verder achteruit en we waren steeds meer tijd kwijt met het regelen van zaken rondom de verzending van onze onderdelen. Bij TFF is dit niet het geval. Integendeel zelfs: we zetten onze zendingen klaar en ze worden netjes op tijd bij ons op locatie opgehaald.”

Volledige ontzorging

De zendingen van de Wilmink Group die via TFF verzonden worden zijn vooral binnenlandse zendingen. Maar het komt ook regelmatig voor dat zendingen naar België óf verder Europa in gaan. “Het is gewoon fijn dat we alles via één partij kunnen regelen die ons volledig ontzorgt bij de verzending van onze onderdelen. Als we vragen hebben of er in een uitzonderlijk geval een pakket of pallet vertraagd is, worden we meteen geholpen en wordt het probleem opgelost.”

Meer informatie over Wilmink Engine Parts is te vinden op hun website.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen