Klanten vertellen

De afgelopen jaren hielpen we allerlei klanten met oplossingen op maat. Nieuwsgierig waarom zij weer voor TFF kiezen?
Onze klanten vertellen hun verhaal.

Binnen twee weken hadden wij toegang tot de zeer complete portal en goede dienstverlening van TFF. De korte lijnen maken de samenwerking zeer prettig; wanneer we een mail sturen hebben we snel reactie en kunnen we ervan uitgaan dat het geregeld wordt.
Wietze Zwerver (Manager Supply Chain bij Polem)

 

“Tijdens zowel de nieuwbouw als de service- of refitperiode (het opknappen van bestaande jachten) gaan onze zendingen de wereld over. In de verzendportal van TFF kunnen we eenvoudig vervoerders vergelijken, je hoeft alleen een postcode en de afmetingen van je pakket in te voeren. TFF ontzorgt ons waar nodig, het team heeft veel kennis van en ervaring in de logistieke wereld.” Ruben Bakker (Inkoop Royal Huisman)

“Onze zendingen gaan de hele wereld over. Denk aan belangrijke documenten, maar ook aan biologisch materiaal als bloed en menselijk materiaal. Bij het vervoer hiervan komt nogal wat kijken. TFF bleek de afgelopen tijd een waardevolle partner te zijn bij dit type transporten. Niels en Hans denken echt met ons mee en monitoren onze zendingen altijd. Zo kunnen we snel ingrijpen als er ergens een kink in de kabel is. Een heel prettig idee.” Jannes Stokker (UMCG)

Jongia uit Leeuwarden levert wereldwijd, vooral aan grote multinationals. “Bijna elke zending is maatwerk bij ons. Dit komt omdat we heel veel producten op maat maken voor onze klanten. We zijn blij met een betrouwbare vervoerder als TFF. Ze snappen onze business en regelen alles van A tot Z. Kleinere pakketten plannen we zelf in via de verzendportal. Dat werkt perfect.”

 

Hydromar ontwerpt, produceert en exporteert hoogwaardige onderdelen voor luxe jachten. De omvang van sommige producten maakt het transport een uitdaging. “Zo moest er een enorme box (deur) voor een groot jacht op tijd in Italië zijn. TFF heeft dit perfect opgepakt en wij kregen een foto van een tevreden klant. Door de betrokkenheid, expertise én het prima tarief komen we altijd weer bij TFF uit.”

 

D. Van Houten Import – Export is een wereldwijde leverancier van kwalitatieve aquariumproducten, Alle producten gaan de wereld over: naar meer dan 80 landen. “TFF is in de loop van de jaren echt een partner van ons geworden. Ze kijken niet alleen naar wat er vervoerd moet worden, maar ook hoe dit  het snelst én voor een gunstige prijs kan. Ze vervoeren al jarenlang voor ons. Veel zeevracht en wegvervoer, maar soms ook luchtvracht.”

 

Het Van Gogh Museum organiseert pop-up musea , waardevolle 3D-replica’s gaan daarvoor de hele wereld over. “Tijdens het transport moet men extra voorzichtig met de zendingen omgaan. Ook is er vaak tijdsdruk. Dit maakt onze zendingen ook wat complexer. TFF kreeg van mij de vrijheid om met goede oplossingen te komen. Dat was in het geval van de VS een behoorlijke uitdaging. Ze dachten mee en pakten moeilijke issues direct aan. Problemen waren ze steeds voor en het team communiceerde heel open. Ik had echt het gevoel dat mijn zorgen uit handen werden genomen.

Ons team staat voor je klaar. Vraag gratis een offerte aan.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt