Maatwerk & optimale service voor Jongia

Jongia is gevestigd in Leeuwarden en produceert roer- en mengapparatuur voor de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Jongia ontwerpt en levert op maat gemaakte roerwerken en mixers, zodat ze tegemoet kan komen aan de specifieke wensen van klanten. Ze levert de producten wereldwijd, maar voornamelijk aan grote multinationals in de Benelux. Een goede vervoerder is dus noodzakelijk!

Altijd maatwerk

“Bijna elke zending is maatwerk”, vertelt Jan Gerrit Braaksma. “Dit komt omdat we heel veel producten op maat maken voor onze klanten. Daarom zijn we blij met een betrouwbare vervoerder als TFF. Ze snappen onze business en regelen alles van A tot Z. En als we vragen hebben dan helpen ze meteen en erg goed. Ja, ze zijn echt heel servicegericht.”

“Hoe we TFF hebben leren kennen? We kennen ze eigenlijk al heel lang. Een aantal personen binnen TFF werkte hiervoor ergens anders en daar waren we heel tevreden over. We zijn dus eigenlijk gewoon bij ze gebleven al die tijd.”

Kleinere zendingen via TFF-portal

Natuurlijk zijn niet alle zendingen enorm en afwijkend. Op dat moment is de verzendportal TFF Xpress handig. “Uiteraard hebben we ook kleinere onderdelen die verzonden moeten worden. Kleinere pakketten plannen we in via de verzendportal. Dat werkt perfect.”, geeft Jan Gerrit aan. “Maar, mocht een onderdeel met heel veel spoed aan de andere kant van de wereld nodig zijn omdat er een monteur zit te wachten, dan is dat ook geen probleem. TFF snapt de urgentie dan precies en gaat altijd meteen aan de slag voor ons. Met een goed resultaat!”

Ons team staat voor je klaar. Vraag gratis een offerte aan.

Neem contact met ons op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.