Een echte partner voor wereldwijde export

Biopellets, Easy feed, Reef pearls, Joes Juice, Coral Protect, Ocean Prime Copepods… Als je er verstand van hebt dan weet je waar dit over gaat. D. Van Houten Import – Export is een wereldwijde leverancier van kwalitatieve aquariumproducten, exclusief voor groothandels, handelaren en winkels. Sommige producten worden geproduceerd in het magazijn van D. Van Houten Import – Export in Groningen. Het merendeel wordt geïmporteerd vanuit de hele wereld en staat op voorraad in het magazijn in Groningen. Al deze producten worden verzonden naar meer dan 80 landen over de hele wereld.

Partner in transport

Dennis van Houten: “TFF is in de loop van de jaren echt een partner van ons geworden. Ze kijken niet alleen naar wat er vervoerd moet worden, maar ook hoe dit vervolgens het snelst en voor een gunstige prijs geregeld kan worden. Ze vervoeren al jarenlang voor ons. Veel zeevracht en wegvervoer, maar soms ook luchtvracht.”

Van A tot Z

“Waarom wij voor TFF kiezen? Omdat ze écht meedenken. Over wat de mogelijkheden zijn, en hoe het voordeliger kan. De prijs speelt dus zeker mee. Maar ook de service: Laatst moesten er producten van Duitsland naar Koeweit. Ik heb ze de adressen doorgegeven en gegevens over de vracht. De rest hebben zij geregeld, helemaal van A tot Z. Ik kan blind op ze vertrouwen.”

Ons team staat voor je klaar. Vraag gratis een offerte aan.

Neem contact met ons op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.