Royal Huisman

Founded in 1884 Royal Huisman has evolved from ‘local builder of wooden workboats’ to the multiple award-winning creator of some of the finest superyachts in the world. For discerning individuals with a dream to realize, Royal Huisman gives expression to their dream, by creating a yacht that is unique in conception, quality and execution, celebrating the Spirit of Individuality.

Wereldwijde zendingen: van watermaker tot computerscherm

De projecten van Royal Huisman zijn luxe zeiljachten met een gemiddelde lengte boven de 30 meter. Er gaan allerlei zaken aan boord: van watermakers tot koelkasten en een complete huisraad. Tijdens zowel de nieuwbouw als de service- of refitperiode (het opknappen van bestaande jachten) gaan er zendingen de wereld over.

Ruben Bakker (Inkoop Royal Huisman): “We sturen bijvoorbeeld goederen op tijdens de nieuwbouw voor bewerking, denk aan polijsten of vergulden. We begonnen met dit soort pakketzendingen bij TFF, dat beviel goed. Vervolgens hebben we een keer een medewerker van ze ingezet om op de luchthaven van Japan een computerscherm in ontvangst te nemen en ergens anders in de wereld af te leveren. Inmiddels regelt TFF naast onze pakketzendingen 80% van onze luchtvrachtzendingen wereldwijd.”

Veel kennis en ervaring, TFF ontzorgt waar nodig

“Een marktconforme prijs, kwaliteit en reactiesnelheid zijn voor ons enorm belangrijk bij de keuze voor de juiste logistieke partij. Wij streven ernaar zoveel mogelijk alles bij één partij onder te brengen. Een uitdaging, omdat we meerdere klanten bedienen met diverse wensen. In de verzendportal van TFF kunnen we eenvoudig vervoerders vergelijken, je hoeft alleen een postcode en de afmetingen van je pakket in te voeren. Daarnaast kiezen wij duidelijk voor de service van TFF. Het team ontzorgt ons waar nodig en heeft veel kennis van en ervaring in de logistieke wereld. We hebben regelmatig contact om elkaar scherp te houden en/of verbeteringen door te voeren.”

Ons team staat voor je klaar. Vraag gratis een offerte aan.

Neem contact met ons op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.