Login

Kosten luchtvracht

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Bepalen van de kosten voor je luchtvracht: een voordelig idee

Om je luchtvracht veilig van locatie A naar locatie B te vervoeren moet er van alles geregeld worden. Wij snappen dat je soms niet weet waar je moet beginnen en daarom neemt Team Freight Forwarding het logistieke proces uit handen. Onze specialisten gaan aan de slag met het vergelijken van de mogelijkheden, het regelen van alle services en het ontzorgen van jou als klant. Daarbij proberen we tot een zo veilig mogelijke oplossing te komen om jouw goederen per luchtvracht te verzenden en kosten te besparen. Direct zelf aan de slag met het logistieke proces? Profiteer dan van het gemak van onze verzendportal TFF Xpress. Direct zelf online vergelijken, boeken en beheren van jouw zendingen.

Het belang van een eigen luchttransportverzekering

Je zending van A naar B versturen klinkt misschien eenvoudig. Er komt echter veel bij kijken en er kan helaas veel misgaan. Het laatste wat je wil is dat je lading niet in goede staat op de plaats van bestemming aankomt. De kosten zijn soms hoog en je bedrijf kan er veel schade door oplopen. Voorkomen dat er bijvoorbeeld een ongeluk gebeurt kunnen we niet. Wel kan je jezelf beschermen tegen verloren of beschadigde vracht. Daarom raden we je aan zelf een transportverzekering af te sluiten om de risico’s rondom de kosten van je luchtvracht te beperken. Waarom?

  • Je koper of leverancier is misschien wel verzekerd, maar daarop leunen is riskant. Bij een eigen transportverzekering weet je exact wat de dekking is.
  • Je bent zelf aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de vracht na een natuurramp, niet de expediteur.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor gestolen of verkeerd behandelde vracht. Vervoerders beperken hun aansprakelijkheid soms op Fenex- of andere condities. Met een beetje pech zijn zelfs vervangingskosten niet gedekt.
Meer informatie? Neem contact op met onze adviseurs!

Welke verzekering kies je voor jouw luchtvracht en wat zijn de kosten?

Welke verzekering het beste past bij jouw vracht is onder andere afhankelijk van de goederen die je vervoert en via welk transporttype je verzendt. Ons team adviseert graag over de juiste dekking van je vracht en de kosten daarvan. Daarbij is een transportverzekering mogelijk vanaf begin tot eind, dus ook van deur-tot deur of terminal-tot-terminal. We bekijken samen je wensen en regelen de juiste transportverzekering, om je te beschermen tegen (financiële) tegenvallers. Het bepalen van de kosten doen we aan de hand van een berekening. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de verzekeringskosten van je luchtvracht in kaart te brengen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen