Login

Luchttransport kosten

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Zo voordelig mogelijk goederen vervoeren per luchttransport

Bij het verzenden van goederen komt veel kijken. Je wil graag dat het proces veilig verloopt, goed geregeld is en dat er zo min mogelijk onnodige kosten bij komen kijken. Het is daarom belangrijk om de juiste keuzes te maken en alleen de nodige luchttransport kosten te betalen. Team Freight Forwarding vergelijkt en regelt dit graag voor je én kijkt naar de meest voordelige of beste oplossing. 

Wat zijn de kosten van luchttransport?

Wil je graag weten wat het je zou kosten om te verzenden per luchttransport? Dan gaan we graag voor je aan de slag met het maken van een berekening voor jouw zending. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij een van onze medewerkers. Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt om uiteindelijk tot de beste en meest veilige oplossing te komen voor het verzenden van jouw goederen per luchttransport. Wil je eenvoudig en snel berekenen wat het tarief is van jouw zending? Maak dan gebruik van onze rekenhulp.

De juiste verzekering om extra luchttransport kosten te voorkomen

De verkeerde verzekering zou kunnen zorgen voor extra kosten van je luchttransport en brengt risico’s met zich mee. We raden je daarom aan om zelf een transportverzekering af te sluiten. Zo weet je altijd wat de dekking precies is, je bent zelf verantwoordelijk voor verlies of beschadiging in plaats van de expediteur en je bent zelf verantwoordelijk voor gestolen of verkeerd behandelde vracht. Vervoerders beperken hun aansprakelijkheid, waardoor het kan voorkomen dat bepaalde kosten niet gedekt worden.

Luchttransport kosten in eigen beheer

Ook geven we je de mogelijkheid je luchttransport kosten te regelen in eigen beheer. TFF Xpress is onze verzendportal waar je logistieke processen zelf in de hand hebt. Profiteer van het gemak van onze verzendportal met realtime Track & Trace, één duidelijke factuurstroom en 24/7 échte service.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen