Login

Luchtvracht berekenen

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Wij berekenen voordelig je luchtvracht verzending

Om je vracht voordelig en veilig te kunnen verzenden, moet het gehele logistieke proces goed worden geregeld. Dat is soms meer werk dan verwacht. Daarom biedt Team Freight Forwarding echte service door het vergelijken, regelen en ontzorgen van jouw luchtvracht en het berekenen van de snelste mogelijkheid of het goedkoopste tarief.

Bereken snel zelf je luchtvracht tarief

Wil je graag eenvoudig en snel weten wat het kost om je goederen te verzenden en heb je liever het logistieke proces in eigen beheer? Maak dan gebruik van de TFF Xpress om eenvoudig het tarief van jouw luchtvracht te berekenen. Vul de juiste gegevens in en ontvang direct een passend tarief. Met de TFF Xpress profiteer je van de volgende voordelen:

  • Eén portal voor al je zendingen;
  • Tarieven incl. toeslagen;
  • Realtime Track & Trace;
  • Eén duidelijke factuurstroom;
  • 24/7 échte service.

De juiste verzekering voor jouw luchtvracht

Een belangrijke kostenpost in de berekening van het logistieke proces van jouw luchtvrachtzending is het afsluiten van een verzekering. Team Freight Forwarding adviseert om een eigen transportverzekering af te sluiten om risico’s uit de weg te gaan. Je weet zo precies wat de dekking van je luchtvracht is. Je bent namelijk zelf aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de vracht na een natuurramp en je bent zelf verantwoordelijk voor gestolen of verkeerd behandelde vracht. Zo voorkom je tegenvallers en kom je niet voor onverwachtse verassingen te staan.

Wij regelen het voor je

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via +31 513 745 220 of sales@tfflogistics.com. Of vul het contactformulier in op onze website voor het stellen van je vraag. Wij bieden 24 uur per dag échte service en gaan graag voor je aan de slag om de kosten van jouw luchtvracht te berekenen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen