Groot transport via zeevracht?

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Kies voor zeevracht: flexibel en kostenbesparend

Je gaat een flinke hoeveelheid onderdelen uit China importeren. Of wilt juist goederen naar de VS exporteren. Verzending via zeevracht is dan een voordelige optie. Is dit de beste keuze voor jouw zakelijke zending? Je omzeilt hiermee de drukte op de wegen, maar hebt niet de snelheid die luchtvracht bijvoorbeeld biedt. Ook bij zeevracht heb je te maken met douanes, regelgeving en administratieve zaken. En hoe kan je toch voordelig verzenden als je geen hele container kunt vullen? Team Freight Forwarding (TFF) heeft specialistische kennis op het gebied van zeevracht. Van deur-tot-deur of terminal-tot-terminal; we regelen het voor je.

Containers voor zeevracht: FCL of LCL?

Via zeevracht kan je grote partijen in pallets en zeecontainers versturen. In principe gaat verzending per volle zeecontainer (Full Container Load) van 20 of 40 foot. Heb je geen volledige container nodig? Dan kan je bij TFF een zeecontainer delen met andere zendingen die naar dezelfde haven gaan (Less Container Load). Dit is niet alleen voordeliger, maar ook beter voor het milieu. We adviseren je graag over de juiste containeroptie.

Onze zeevracht-op-maat service

We hebben specialistische kennis, jarenlange ervaring én hebben een wereldwijd netwerk. Je kunt zeggen dat we de juiste mensen op de juiste plaats hebben voor jouw internationaal transport. Wij hebben geen eigen vrachtschepen en hoeven daarom geen rekening te houden met vaste rederijen. Dit maakt ons flexibel. Wij bieden je dan ook zeevracht op maat, o.a.:

Wereldwijde import en export​

Volledige (FCL) of gedeelde containers (LCL) en verkoop containers.

Voor- en natransport

Ro-ro verschepingen

Douane-afhandeling

Opmaak (vervoers)documenten

Transportverzekering

Verstuur je zending in 3 stappen

Vergelijk transporteurs en verzendtijden

Kies jouw ideale verzendoptie

Volg je zending tot de eindlocatie

GRATIS whitepaper:

Fouten bij het versturen van B2B pakketten

Voorkom onverwachte kosten én ga goed voorbereid aan de slag met het versturen van zakelijke pakketten.

Team Freight Forwarding respecteert je privacy aan de hand van de Algemene Verordering Gegevensbescherming wet

Transport naar alle landen van de wereld

“Wij importeren en exporteren aquariumbenodigdheden voor groothandels, handelaars en winkels. We werken veel samen met fabrikanten en leveranciers in Europa, maar we produceren zelf ook een deel in ons eigen magazijn in Groningen. Vanuit dit magazijn verzenden we het naar meer dan 80 landen over de hele wereld, vaak met behulp van zeevracht. Hierbij garanderen we een snelle levering en een goede verzendprijs, dus daar hebben we ook een ervaren en betrouwbare transportpartner voor nodig. Die hebben we gevonden in TFF.”

Dennis van Houten, eigenaar D. Van Houten Import – Export

Ons team staat voor je klaar. Vraag gratis een offerte aan.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.