Groupage vervoer

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Groupage vervoer voor je zending

Heb jij een zending, maar is deze te klein voor een hele vrachtwagen of container? Dat zal dan vast een dure grap worden… Niets is minder waar! Wij combineren jouw zending gewoon met andere zendingen. Omdat we veel vervoeren en een groot netwerk hebben, kunnen we je altijd een passende oplossing bieden. Verschillende zendingen met elkaar combineren noemen we groupage vervoer. Dit is altijd voordeliger dan de zending in aparte delen versturen.

Groupage vervoer per container

Wil jij producten importeren vanuit Amerika? Of verschepen naar China? Containertransport is dan in veel gevallen de beste verzendoptie. Is jouw zending te klein om een hele container te vullen? Maak dan gebruik van een LCL-zending. LCL betekent: Less than Containerload. Op deze manier verdelen we de kosten en betaal jij niet de volle mep voor een kleine(re) zending.

Groupage vervoer per vrachtwagen

Moet jouw zending niet per schip, maar in een vrachtwagen vervoerd worden? Binnen Nederland bijvoorbeeld of binnen Europa? Wanneer we verschillende zendingen met elkaar combineren in een vrachtwagen, noemen we dit LTL-transport. LTL staat voor Less than Truckload.

We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet welk groupage vervoer voor jou de beste optie is. Daarom geven we jou maar al te graag advies. Ons team helpt je met:

  • transportopties vergelijken;
  • advies o.b.v. afmetingen, wensen en budget;
  • scherpe prijzen, dankzij afspraken met transporteurs;
  • plannen van je zending;
  • volgen van je zending en oplossen van problemen;
  • 24/7 persoonlijke service.

Ons team staat voor je klaar. Vraag gratis een offerte aan.

Neem contact met ons op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.