Flexibel verzenden via wegtransport?

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Kies voor wegtransport: voordelig, flexibel en snel

Het transport naar bijvoorbeeld Frankrijk of Engeland wil je voordelig regelen. Dan is wegtransport een voor de hand liggende optie. Transport via vrachtwagens is bovendien een snelle en flexibele manier van vervoeren binnen Europa. Hoe zit het met de verpakking en verzekering? Wat is voordelig als je slechts enkele pallets verzendt? Team Freight Forwarding heeft jarenlange ervaring in het wegtransport. Je kunt bij ons terecht voor advies en praktische hulp bij  verzending. Wil je je zendingen liever zelf beheren? Dat kan dankzij onze handige gratis verzendportal: TFF Xpress.

Jouw wegtransport: Nederland of Europa?

Of het nu gaat om wegtransport binnen Nederland of internationaal transport ergens anders in Europa. Wij regelen het graag van A tot Z. Ons team werkt nauw samen met transportbedrijven in vrijwel alle Europese landen. Ook voor complete ladingen ben je bij TFF aan het juiste adres. En heel belangrijk: afspraak = afspraak.

Internationaal koerier voor spoedzendingen

Heb je een transportvraag die onder tijdsdruk staat? Dan is snelle en correcte afhandeling cruciaal. Wij beschikken over een internationaal koeriersnetwerk. Spoedzendingen verzorgen we hierdoor direct. Zowel enveloppes als pallets. Reken op snelle en betrouwbare levering binnen heel Europa, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Onze wegtransport-op-maat service

We beschikken over specialistische kennis, jarenlange ervaring én hebben een wereldwijd netwerk. Je kunt zeggen dat we de juiste mensen op de juiste plaats hebben. Een hele zorg minder voor jou. Dankzij ons uitgebreide transport- en koeriersnetwerk zitten wij niet vast aan één aanbieder. Dit maakt ons flexibel. We bieden je dan ook wegtransport op maat, o.a.:

Uitgebreid wagenpark

Spoedtransport binnen NL en Europa

Transportverzekering

Groupage, deelladingen en complete ladingen (FTL)

Laden en lossen op bijzondere tijden

Douaneafhandeling, incl. vrachtbrief

Bijzonder transport (bv. gevaarlijke goederen)

Supply Chain Management en warehousing

Verzend je wegtransport in 3 stappen

Vergelijk transporteurs en verzendtijden

Kies jouw ideale verzendoptie

Volg je zending tot de eindlocatie

GRATIS whitepaper:

Fouten bij het versturen van B2B pakketten

Voorkom onverwachte kosten én ga goed voorbereid aan de slag met het versturen van zakelijke pakketten.

Team Freight Forwarding respecteert je privacy aan de hand van de Algemene Verordering Gegevensbescherming wet

Zelfs de meest ingewikkelde zendingen regelen we tot in de puntjes

“We maken op maat gemaakte hydraulische apparatuur en systemen; onderdelen voor luxe jachten. Alles wordt in Friesland geproduceerd, maar moet vervolgens naar bijvoorbeeld Zuid-Europa, Amerika of zelfs Australië. We hebben al jarenlang een samenwerking met TFF en ze kennen ons en onze producten dan ook door en door. Hierdoor hoeven we in feite alleen maar een adres, afmetingen en gewicht door te geven en zij regelen de rest. Oók papierwerk en vergunningen. Zelfs de meest ingewikkelde transportzendingen regelen ze tot in de puntjes.”

Wichard Weitenberg, Hydromar

Ons team staat voor je klaar. Vraag gratis een offerte aan.

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.