Login

Pakket versturen per zeepost

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Pakket versturen per zeepost

Ben je van plan om een pakket te versturen per zeepost? Bekijk dan vooral wat TFF Logistics voor jou kan betekenen. Wij hebben specialistische kennis, jarenlange ervaring én een wereldwijd netwerk. Daarnaast hebben wij geen eigen vrachtschepen. Hierdoor hoeven we met het versturen van pakketten per zeepost geen rekening te houden met vaste rederijen. Dat maakt ons erg flexibel op dit gebied!

Zeevracht-op-maat service

Voor het versturen van jouw pakket per zeepost hebben we een speciale zeevracht-op-maat service. Zo regel je eenvoudig jouw verzending per zeepost aan de hand van onze ervaring en expertise. Aangezien wij zelf geen vrachtschepen bezitten zijn we niet gebonden aan vaste rederijen, waardoor wij erg flexibel zijn en voor elke uitdaging een passende oplossing kunnen bieden. Voordelen hiervan zijn:

  • Wereldwijde import en export
  • Voor- en natransport
  • Douane afhandeling
  • Transportverzekering
  • Volledige (FCL) of gedeelte containers (LCL) en verkoop containers
  • Ro-ro verschepingen
  • Opmaak (vervoers)documenten

Soorten en maten zeecontainers

Wij weten als geen ander dat het voor een persoon die er in het dagelijks leven weinig mee te maken heeft, lastig inschatten kan zijn wat er nu precies in zo’n container kan. Om pakketten te versturen per zeepost kan dit handig te zijn om te weten. Normaliter gaat de verzending per volle zeecontainer van 20 of 40 foot. Ben je benieuwd hoeveel van jouw goederen of pallets je hierin kwijt kan? Via onze pagina Transport via Zeevracht is een handig overzicht te downloaden van alle mogelijke varianten zeecontainers inclusief de afmetingen ervan.

Bespreek de mogelijkheden

Wil je TFF Logistics inschakelen voor het voordelig versturen van jouw pakketten per zeepost? Neem dan nu contact op. Wij lichten graag verder toe wat wij kunnen betekenen voor jouw transportvraag! Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt jou als klant van A tot Z en biedt 24/7 échte service, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en je zeepost verzending met een gerust gevoel aan ons kunt overlaten!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen