Login

Pallet transport tarieven

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Pallet transport tarieven

De pallet transport tarieven zijn van verschillende variabele zaken afhankelijk. Zo is het onder andere afhankelijk van de bestemming, het aflevermoment, de omvang van de zending, het budget en of het eventueel bijzondere goederen betreft. Daarnaast zijn er verschillende manieren mogelijk voor jouw pallet transport. Een pallet kan verstuurd worden met behulp van zeevracht, luchtvracht, wegtransport, treintransport of een internationaal koerier. Elke vorm van transport heeft hiermee zijn eigen voor- en nadelen. Als deze zorgvuldig zijn afgewogen, kun je een onderbouwde keuze maken voor jouw pallet transport inclusief de bijbehorende tarieven.

Verschillende manieren van pallet transport

Er zijn verschillende manieren om pallet transport in te regelen. Hier hangen uiteraard ook verschillende en uiteenlopende pallet transport tarieven aan vast. Allereerst zeevracht, dit vindt plaats via een container transport of bulk met een vrachtschip over zee. Een groot voordeel hiervan is dat er grote aantallen in een keer verscheept kunnen worden. Bij deze soort transport gaat er echter wel enige tijd overheen, aangezien dit vaak een intercontinentaal transport betreft. Luchtvracht vindt plaats via transport door de lucht met een vrachtvliegtuig. Hierbij zijn er ook intercontinentale mogelijkheden. Daarnaast is er voor transport binnen eenzelfde continent nog mogelijkheid tot wegtransport, treintransport of een internationaal koerier (spoed met busje, tot ca. 6 pallets). Uiteraard is het in sommige gevallen ook benodigd dat verschillende transportvormen gecombineerd worden. Ook hiermee kunnen wij jou compleet ontzorgen.

  • Wereldwijde import en export
  • Voor- en natransport
  • Douane afhandeling
  • Transportverzekering
  • Volledige (FCL) of gedeelte containers (LCL) en verkoop containers
  • Ro-ro verschepingen
  • Opmaak (vervoers)documenten

Pallet transport tegen de gunstigste tarieven

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis weten wij wat wel én niet werkt, en zijn we in staat jouw transport zo efficiënt mogelijk in te regelen. De pallet transport tarieven voor de verschillende transportvormen lopen sterk uiteen. Mocht je hier concretere informatie voor verlangen, dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen kijken naar de meest optimale manier om jouw pallet transport te realiseren!

Neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie over de tarieven van pallet transport? Of wil je dat TFF Logistics het gehele logistieke proces voor haar rekening neemt? Neem dan nu contact op! Wij lichten graag verder toe wat wij kunnen betekenen voor jouw transportvraag! Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt jou als klant van A tot Z en biedt 24/7 échte service, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en jouw pallet transport met een gerust gevoel aan ons kunt overlaten!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen