Login

Tarieven voor container transport

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Tarieven voor container transport

Wil jij een container met goederen transporteren en ben je benieuwd naar de kosten? Zoals je wellicht kunt bedenken wordt de manier waarop zo’n container transport tarief tot stand komt beïnvloed door meerdere factoren. Wij lichten graag toe op welke wijze deze tarieven gevormd worden, om jou hier een beter en transparanter beeld van te geven. Het doel hiervan is dat jij als klant uiteindelijk zo objectief mogelijk een juiste keuze kunt maken voor de beste transportoplossing in jouw geval. In ons TFF Xpress portal bekijk je snel en makkelijk de opties en bijbehorende tarieven. 

Hoe container transport prijzen worden bepaald

Zoals eerder benoemd zijn de tarieven die tot stand komen voor container transport kosten afhankelijk van een aantal variabelen. Wij helpen je graag met het adviseren over wat in jouw specifieke geval de juiste keuzes zijn om te maken. Op het moment dat je grotere batches verstuurt, krijg je te maken met een indeling in pallets of in containers. De juiste keuze voor een bepaalde vorm van transport is hierbij onder andere afhankelijk van:

  • De bestemming;
  • Het aflevermoment;
  • De omvang van de zending;
  • Eventueel bijzondere goederen;
  • Het budget.

Wat TFF Logistics kan betekenen

TFF Logistics kan jou op meerdere manieren van dienst zijn bij het organiseren van jouw container transport. Zo kunnen we voor jou alle transportopties naast elkaar leggen en vergelijken, om hier vervolgens een advies over te geven op basis van afmetingen, wensen en budget. We zijn dankzij onze afspraken met transporteurs in staat om scherpe container transport prijzen aan te bieden en jouw zending compleet te plannen. Vanaf het moment dat de zending gepland staat is het eenvoudig deze via onze portal te volgen en eventueel voorkomende problemen snel op te lossen door onze 24/7 persoonlijke service.

  • De bestemming;
  • Het aflevermoment;
  • De omvang van de zending;
  • Eventueel bijzondere goederen;
  • Het budget.

Neem contact met ons op

Wil je TFF Logistics inschakelen voor het adviseren en organiseren van jouw container transport? Neem dan nu contact op. Wij lichten graag verder toe wat wij kunnen betekenen voor jouw transportvraag! Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt jou als klant van A tot Z en biedt 24/7 échte service, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en je container transport met een gerust gevoel aan ons kunt overlaten!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen