Login

Transport Management System

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Transport Management System

Een Transport Management System (of afgekort TMS) is een systeem dat in de huidige tijd niet meer weg te denken is in logistieke automatiseringsprocessen. Kortom, aan de hand van deze systemen kunnen transportprocessen geautomatiseerd en vergemakkelijkt worden, wat uiteindelijk ook resulteert in vloeiendere processen en een hogere mate van transparantie richting onze klanten. Een win-win situatie dus!

Hoe werkt dit Transport Management System binnen TFF?

Via ons Transport Management System genaamd TFF Xpress gaan wij nog een stap verder in het ontzorgen van de klant en het bieden van transparantie en 24/7 échte service. In ons TMS is het voor jou als klant mogelijk om in je eigen persoonlijke omgeving tarieven te vergelijken, boekingen te maken en al je zendingen wereldwijd te volgen. Daarnaast staat ons team natuurlijk met veel enthousiasme klaar om mee te denken en tot een passende oplossing te komen voor het verzenden van jouw pakketten!

Voordelen van onze verzendportal

Bij het importeren of exporteren van goederen komt veel kijken. Je wil graag overzicht hebben, voorzien worden van de beste service en natuurlijk dat alles tegen een zo scherp mogelijke prijs. Ons team staat te allen tijde klaar om je op weg te helpen en te adviseren. Wil je zelf direct online vergelijken en boeken? Je logistieke processen overzichtelijk beheren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Er zijn verschillende voordelen van het zelf regelen van je verzendingen via onze verzendportal, zoals:

  • Al je zendingen overzichtelijk op één locatie
  • Tarieven incl. toeslagen
  • Realtime track & trace
  • Eén duidelijke factuurstroom
  • 24/7 échte service

Zelf aan de slag!

Wil je graag zelf aan de slag met het verzenden van je pakketten? We leggen je graag uit hoe je gemakkelijk aan de slag gaat in onze verzendportal. De eerste stap is eenvoudig: vraag inloggegevens aan bij ons. Een account aanmaken is helemaal gratis en vrijblijvend. Mocht je er zelf niet uitkomen? Dan staat ons team natuurlijk altijd klaar om je hierin te ondersteunen en om een succes te maken van jouw transportvraag!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen