Login

Whitepaper Invoerrechten

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Invoerrechten, onderdeel van douanerechten, zijn belastingen die worden geheven op producten die vanuit landen buiten de Europese Unie worden geïmporteerd. Deze belastingen worden geheven om de eigen markt de beschermen. Heel plat gezegd wordt er met het invoeren van invoerrechten het importeren van goederen minder aantrekkelijk gemaakt. Naast invoerrechten moeten er ook nog inklaringskosten betaald worden. Dit zijn de kosten die de vervoerder van het pakket maakt bij het inklaren van het pakket bij de douane. Bij het innen van invoerrechten wordt er door de douane geen onderscheid gemaakt tussen particulier of bedrijf. Heb je nu al vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan direct en eenvoudig contact op met onze experts op het gebied van invoerrechten.

Waarom invoerrechten?

Als je goederen wilt importeren vanuit buiten de Europese Unie moet je meestal invoerrechten betalen. De hoogte van deze invoerrechten hangt af van de TARIC-code van het product en van het land waar de producten vanuit worden geïmporteerd. Daarbij is het ook belangrijk om te weten of er bij jouw zending sprake is van tariefpreferentie. Dit is een handelspolitieke regeling waarmee is bepaald dat over sommige producten geen invoerrechten hoeft te worden betaald. Wij helpen jou een handje met het inschatten van de kosten bij het importeren. Vraag hieronder jouw whitepaper aan met alle informatie op het gebied van invoerrechten!

Whitepaper Invoerrechten

Download hier de whitepaper!

Vul jouw gegevens in, dan sturen wij de whitepaper zo snel mogelijk naar je toe!

Team Freight Forwarding respecteert je privacy aan de hand van de Algemene Verordering Gegevensbescherming wet

Goederen importeren? Ons team regelt inklaring bij de douane!

Bij het importeren van goederen komt veel kijken. Importeer je per lucht-, zee-, trein- of wegtransport vanuit landen buiten de Europese Unie? Dan is inklaring bij de douane een belangrijk punt. De douane controleert of de goederen Nederland in mogen en oordeelt hoeveel btw en invoerrechten je moet betalen. Gaat het om veel goederen? Dan is dit een tijdrovende klus. Het team van Team Freight Forwarding neemt zorgen en administratie rondom de inklaring graag van je over.

Problemen met het bepalen van de hoogte van de invoerrechten?

Met bovenstaande tools en tips is het mogelijk om een indicatie te verkrijgen van de hoogte van de invoerrechten. Bij Team Freight Forwarding kunnen wij je echter voorzien van een precieze indicatie van deze kosten. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring met het importeren van goederen uit landen zowel binnen als buiten de EU.

Heb je interesse in de TFF Xpress portal?

In de TFF Xpress portal is het mogelijk om jouw internationale transporten op een goede manier te regelen. Benieuwd welke voordelen deze portal biedt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

sales@tfflogistics.com +31 (0)20-7920200

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen