Login

Zeecontainer

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Verzenden van je goederen per zeecontainer

Een van de diensten die Team Freight Forwarding aanbiedt is transport via zeevracht. Of je nu grote onderdelen wil importeren of juist goederen wil exporteren, verzending in een zeecontainer is een kostenbesparende mogelijkheid. We adviseren je graag door te vergelijken, regelen en ontzorgen en uiteindelijk tot de goedkoopste en meest gunstige oplossing te komen, waarmee jij een zeecontainer kunt vervoeren. Daarnaast kun je via ons TFF Xpress Portal snel en eenvoudig de verzending van jouw goederen regelen. 

Vracht over zee, geheel op maat

Met de jarenlange ervaring en de specialistische kennis van Team Freight Forwarding op het gebied van zeevracht en het vervoeren van zeecontainers bieden we complete zeevracht-op-maat service. Als zeecontainer transportbedrijf zorgen wij er met de juiste mensen op de juiste plek én met de juiste services voor dat jouw goederen per zeecontainer vervoerd kunnen worden.

  • Zo transporteren we wereldwijd, zowel import als export;
  • We begeleiden de voor- en natransport van je goederen;
  • We ontzorgen je over de douane-afhandeling;
  • We geven de mogelijkheid tot volledig (FCL) zeecontainers of gedeelde zeecontainers (LCL).

Omdat we als zeecontainer transportbedrijf geen eigen vrachtschepen beheren, hoeven we geen rekening te houden met vaste rederijen, waardoor we flexibel te werk kunnen gaan.

De optie voor verzending per volle zeecontainer

Het vervoeren van een zeecontainer gaat over het algemeen per volle zeecontainer, oftewel FCL (Full Container Load). Deze zeecontainers zijn ruim 6 of 12 meter lang en bijna alle bestemmingen ter wereld zijn hiermee bereikbaar. Samen met jou bekijken we wat de meest efficiënte en prijstechnisch beste oplossing voor jou is. Het maakt niet uit of je nu eenmalig iets wil laten verschepen of juist regelmatig goederen per zeecontainer gaat vervoeren. Bij grote zendingen komt namelijk veel kijken. Daarom helpen we je onder andere met het vinden van de juiste oplossing en houden we rekening met jouw wensen, budget, de planning van je zending en het volgen van je zending. 

Milieubewust zenden met zeecontainers

Is verzending over zee een passende optie voor jouw goederen maar heb je geen volle container nodig? Dan bieden we de mogelijkheid om een zeecontainer te delen met zendingen die naar dezelfde haven verzonden zullen worden (Less Container Load). Op deze manier kun je niet alleen voordelig, maar ook milieubewust zorgen voor de verzending van je goederen met een zeecontainer.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen