Login

Freight forwarder Nederland

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Freight forwarder Nederland

Ben je op zoek naar een freight forwarder in Nederland? TFF Logistics staat klaar om je te ondersteunen bij al jouw transportuitdagingen. Een freight forwarder, ook vaker expediteur genoemd, houdt zich bezig met de organisatie en coördinatie van (internationale) zendingen met uiteenlopende soorten goederen. Bij ons kies je zelf wat de voor jou gewenste werkwijze is in de verzending van jouw goederen. Wij kunnen je volledig ondersteunen en alle zorg uit handen nemen, daarnaast is het ook mogelijk om zelf jouw goederen te verzenden met behulp van onze verzendportal TFF Xpress. Hierbij regel je zelf eenvoudig het verzendproces van jouw goederen, maar ben je evengoed verzekerd van onze 24/7 échte service en ondersteuning als ervaren freight forwarder

Onze diensten

Als freight forwarder houden wij ons bezig met alle mogelijke soorten transport, om jouw goederen tegen de voor jou meest aantrekkelijke voorwaarden van A naar B te krijgen. We hebben al járen aan ervaring als freight forwarder en internationale afspraken met andere partijen, waardoor we snel kunnen schakelen en ook duidelijke afspraken met je kunnen maken over jouw zendingen. Of je nu kiest voor luchtvracht, zeevracht, wegtransport of treintransport, wij helpen je graag bij het opzetten van jouw transporten. Heb je nog weinig ervaring met het inplannen en opzetten van (internationale) zendingen en de mogelijkheden in de meest ideale transportvorm per situatie? Dan adviseren we je uiteraard graag.

Onze TFF Xpress verzendportal

Als freight forwarder in Nederland hebben we naast onze services ook een portal ontwikkeld, van waaruit jij eenvoudig jouw zendingen kunt regelen, coördineren en monitoren. Aan de hand van onze verzendportal TFF Xpress is het voor jou als klant eenvoudig om grip te houden op al jouw (internationale) zendingen. Bij het gebruik van onze verzendportal TFF Xpress komen diverse voordelen kijken, zoals:

• Eén portal voor al je zendingen;
• Tarieven incl. toeslagen;
• Realtime Track & Trace;
• Eén duidelijke factuurstroom;
• 24/7 échte service.

Neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie over de werkwijze van TFF als freight forwarder in Nederland? Of heb je ondersteuning nodig bij verzendingen of andere logistieke vraagstukken? Neem dan nu contact op! Wij lichten graag verder toe wat wij kunnen betekenen voor jouw transportvraag. Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt jou als klant van A tot Z en biedt 24/7 échte service, zodat jij precies weet waar je aan toe bent!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen