Maak kennis met ons team

Martijn

Mijn specialismen zijn express zendingen en wegtransport. Ik vind het vooral leuk om snel en creatief te denken bij bijzondere vragen. En dan de zending tóch op tijd op de bestemming te krijgen. In mijn vrije tijd mag ik graag vissen, klussen en reizen. Ik heb een vrouw en 3 kinderen.

Jaap Theo

Als nuchtere Groninger hou ik me binnen het team bezig met sales in de breedste zin van het woord. Business en Product Development vind ik erg belangrijk. Onze verzendportal is dan ook iets waar ik erg trots op ben. Ik heb een vrouw en 2 jongens. Een potje tennis is aan mij wel besteed na werktijd.

Stefan

Over wegtransport en speciaal transport kan je me alles vragen. Ik ben een echte eilander, opgegroeid binnen een familiebedrijf in de transportsector. Mijn motto: we vervoeren alles wat los en vast zit en als het vast zit maken we het los. Eind 2018 ben ik trotse vader geworden van onze mooie dochter en in 2020 ook van een stoere jongen.

Pieter

Ze noemen mij binnen TFF een echte all-rounder. Ook sta ik graag klaar voor mijn collega's om klanten optimaal te helpen. Ik ben vanuit de drukke randstad naar een dorpje in Friesland verhuisd. Dat bevalt mij en mijn familie goed. Ik hou verder van voetbal en van reizen.

Niels

Internationale express zendingen, daar bijt ik me in vast. Ik richt me naast onze verzendportal op zee- en luchtvracht en wegtransport. Door onze grote aanbod, bied ik klanten een uniek “one-stop-shop” concept. Ik woon samen met mijn vriendin en twee kids in een klein dorp onder Groningen. Ik houd van sporten en koken.

Sjors

Ik ben inmiddels ingeburgerd bij TFF en hou me met alle transportmodaliteiten bezig. Je kunt me omschrijven als een echte Fries, maar ik ben geen diepfries 😉 In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn labrador Olly en mijn vrouw. Sinds begin juli 2019 ben ik vader van een prachtige dochter.

Hans

Luchtvracht, Express en Special Services zijn mijn specialiteiten. Ik werk al ruim 35 jaar in de wereldwijde transport en logistiek. Echte klantenservice bieden vind ik belangrijk. Ik denk ook graag out-of-the-box. Als Westerling woon ik in een klein dorpje in Groningen. Ik ben een muziekliefhebber en een echte Bourgondiër.

Iris

Binnen TFF houd ik mij in het bijzonder bezig met de wereldwijde Express zendingen. Service bieden vindt ik erg belangrijk, ik denk altijd mee met de klant om tot de beste oplossing te komen. Door ons grote aanbod kan ik de beste optie aanbieden. Ik woon in een klein dorpje boven Heerenveen, naast mijn werk vind ik het heerlijk om de racefiets te pakken of een stuk te hardlopen.

Preshant

Ik houd mij binnen TFF bezig met de financiën. En dat doe ik graag. Ik ben duidelijk en analytisch, denk oplossingsgericht en heb een no-nonsense mentaliteit. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een stuk te fietsen.

Mitchell

Ik ben werkzaam vanuit onze vestiging op Schiphol. Ik houd me bezig met het onderhouden van klantrelaties bij zowel bestaande als potentiële klanten. Een erg leuke functie, waarbij je veel contact hebt met verschillende bedrijven. Het is dan ook een fantastisch gevoel als je de klant mooie oplossingen kan bieden.

Déta

Vanuit onze vestiging in Joure houd ik zicht op de pakketten die onze klanten de hele wereld over sturen middels onze TMS-portal. Heb je vragen over je pakket, neem dan contact met me op via telefoon of e-mail. Ik woon in een leuk watersportdorpje bij het Tjeukemeer met mijn twee kinderen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt