Login

Groupage Frankrijk

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Groupage Frankrijk

Heb je een groupage zending die je graag wil transporteren vanuit of naar Frankrijk, maar is deze te klein voor een complete container of vrachtwagen? Geen probleem! Je hoeft in dit geval uiteraard niet de kosten te maken voor het dekken van een complete container of vrachtwagen. Met behulp van groupagevervoer kun je jouw zending voordelig versturen naar Frankrijk in plaats van het verdelen in nog kleinere deelzendingen. Bekijk de mogelijkheden in ons TFF Xpress Portal!

Wat groupagevervoer inhoudt

In het geval van groupagevervoer combineren wij meerdere kleinere zendingen met elkaar, zodat dit voor alle partijen een voordeligere oplossing biedt. Omdat we veel vervoeren en een groot netwerk hebben, kunnen we je altijd een passende oplossing bieden voor groupage van of naar Frankrijk. Het combineren van verschillende zendingen wordt groupagevervoer genoemd, in alle gevallen is dit een stuk goedkoper dan alle kleine zendingen in aparte delen versturen. Op deze manier kunnen wij jou altijd een financieel aantrekkelijke optie bieden om jouw groupage vanuit of naar Frankrijk te realiseren, een win-win situatie voor alle betrokkenen!

Regel alles eenvoudig via TFF Xpress

Aan de hand van onze verzendportal TFF Xpress is het voor jou als klant eenvoudig om je groupagevervoer naar Frankrijk te regelen en te monitoren. Wil je meer informatie over onze verzendportal? Check dan vooral eens onze informatiepagina over TFF Xpress. Bij het gebruik van TFF Xpress komen diverse voordelen kijken waarmee jouw groupage van of naar Frankrijk een fluitje van een cent wordt, zoals:

  • Eén portal voor al je zendingen;
  • Tarieven incl. toeslagen;
  • Realtime Track & Trace;
  • Eén duidelijke factuurstroom;
  • 24/7 échte service.

Regel nu jouw groupage van of naar Frankrijk

Wil je meer informatie over groupage van of naar Frankrijk? Of wil je dat TFF Logistics het gehele logistieke proces voor haar rekening neemt? Neem dan nu contact op! Wij lichten graag verder toe wat wij kunnen betekenen voor jouw transportvraag! Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt jou als klant van A tot Z en biedt 24/7 échte service, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en jouw groupage naar Frankrijk met een gerust gevoel aan ons kunt overlaten!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen