Login

Luchtvracht expediteur

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Onze luchtvracht expediteurs nemen je zorgen uit handen

Binnen het transport van goederen is snelheid een belangrijke factor. Het verzenden via luchtvracht is dan ook vaak de snelste optie om je goederen op locatie te krijgen. Maar naast snelheid zijn er nog een aantal belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten, verzekeringen en regelgeving. De luchtvracht expediteurs van Team Freight Forwarding helpen je met hun jarenlange ervaring de juiste keuzes te maken in het verzenden via luchtvracht.

Specialistisch advies door luchtvracht expediteurs

Onze luchtvracht expediteurs gaan professioneel en proactief te werk rondom de praktische zaken van het zenden en beheren van je vracht. Waar je zending ook vandaan moet komen, wij regelen het voor je. Zo kan jij aan de slag met andere belangrijke zaken en ervaar je een hele zorg minder. Daarnaast werkt ons team van luchtvracht expediteurs hard om onze klanten eerlijk te adviseren en je te behoeden voor eventuele teleurstellingen. Je kunt 24 uur per dag op ons rekenen.

De juist services op maat voor jouw zending

Naast het aanbieden van het juiste advies, kun je ook gebruiken maken van de luchtvracht-op-maat services. Door ons wereldwijde netwerk kunnen we je de mogelijkheid geven van deur-tot-deur transport. Wil je gevaarlijke of bijzondere goederen en projecten vervoeren? Dan kunnen onze expediteurs van de luchtvracht zorgen voor de douane-afhandeling van jouw zending en geven we de optie om zee- en luchtvracht services te combineren.

Neem contact op met onze luchtvracht expediteurs

Ga je graag in gesprek met een van onze luchtvracht expediteurs? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen of stuur een e-mail naar sales@tfflogistics.com. Wij helpen je graag verder bij het versturen van jouw goederen. Mocht je op zoek zijn naar andere mogelijkheden voor het verzenden van jouw goederen, bekijk onze overige diensten of vraag het onze medewerkers.

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen