Login

Groupage vervoer

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Groupage vervoer voor je zending

Heb jij een zending, maar is deze te klein voor een hele vrachtwagen of container? Dat zal dan vast een dure grap worden… Niets is minder waar! Met groupagevervoer combineren wij jouw zending in dat geval met andere zendingen. Omdat we veel vervoeren en een groot netwerk hebben, kunnen we je altijd een passende oplossing bieden. Verschillende zendingen met elkaar combineren noemen we groupagevervoer. Dit is altijd voordeliger dan de zending in aparte delen versturen. Bekijk de mogelijkheden in ons TFF Xpress Portal!

Groupage vervoer per container

Wil jij producten importeren vanuit Amerika? Of verschepen naar China? Containertransport is dan in veel gevallen de beste verzendoptie. Is jouw zending te klein om een hele container te vullen? Maak dan gebruik van groupagevervoer in de vorm van een LCL-zending. LCL betekent: Less than Containerload. Op deze manier verdelen we de kosten en betaal jij niet de volle mep voor een kleine(re) zending.

Groupage vervoer per vrachtwagen

Moet jouw zending niet per schip, maar in een vrachtwagen vervoerd worden? Binnen Nederland bijvoorbeeld of binnen Europa? Wanneer we verschillende zendingen als groupagevervoer met elkaar combineren in een vrachtwagen, noemen we dit LTL-transport. LTL staat voor Less than Truckload.

We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet welk groupagevervoer voor jou de beste optie is. Daarom geven we jou maar al te graag advies. Ons team helpt je met:

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen