Login

Voordelig verzenden

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

Voordelig verzenden

Ben je op zoek naar een partner voor het voordelig verzenden van jouw pakketten? Dan ben je bij TFF aan het juiste adres! We hebben jarenlange ervaring als expediteur met het verzenden van pakketten en bieden scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en échte service. Vanuit onze vestigingen in Joure en Schiphol staat ons team klaar voor jouw transportaanvraag, waarmee wij jou compleet ontzorgen met het voordelig verzenden van jouw pakketten. Dit doen wij op basis van 24/7 échte service en het hanteren van één aanspreekpunt, om de lijnen zo kort mogelijk te houden en snel te kunnen schakelen.

Ook voor bulkverzendingen ben je bij TFF aan het juiste adres

Of het nu gaat om een kleine batch of over een grote bulkverzending, dit maakt voor ons geen verschil. Wij staan met evenveel enthousiasme klaar om met je mee te denken en een passende oplossing op maat te realiseren voor het voordelig verzenden van jouw pakketten! Dit doen we onder andere door het vergelijken van transportopties, het geven van advies op basis van afmetingen, wensen en budget, het bieden van scherpe prijzen, het eenvoudig plannen en volgen van je zending en uiteraard onze 24/7 service! Door onze jarenlange ervaring als expediteur hebben we uitgebreide kennis van administratieve zaken die komen kijken bij bulkverzendingen zoals:

  • douanekosten en regelgeving;
  • inklaring en andere administratieve zaken;
  • vrachtverzekering tegen schade en verlies;
  • vervoer van gevaarlijke goederen (ADR);
  • aankoop van eigen container(s);
  • warehousing en supply chain management.

Bespreek de mogelijkheden

Wil je TFF inschakelen voor het voordelig verzenden van jouw pakketten? Neem dan nu contact op. Wij lichten graag verder persoonlijk toe wat wij kunnen betekenen voor jouw transportvraag! Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt jou als klant van A tot Z en biedt 24/7 échte service, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en je verzending met een gerust gevoel aan ons kunt overlaten!

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies dan hieronder de optie die het best bij jouw situatie past.
We staan klaar om jou verder te helpen.

Weet je al wanneer je je pakket op welke locatie wilt hebben en laat je de rest het liefst aan ons over?

Wil je zelf de tarieven voor onze opties voor het versturen van je pakket online vergelijken en direct boeken?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek om de opties voor het versturen van je pakket te bespreken?

Zelf graag je zendingen boeken en beheren?

Vraag dan nu een GRATIS account aan voor de TFF Xpress verzendportal en profiteer van de vele voordelen