Login

Voorkom onverwachte toeslagen bij het versturen van B2B pakketten

Scherpe prijzen

24/7 échte service

Ons team vergelijkt, regelt en ontzorgt

De meest gemaakte fouten bij het versturen van B2B pakketten

Bij het versturen van zakelijke pakketten is het van groot belang om altijd diverse keuzes af te wegen. De afwegingen die je hierin maakt bepalen of jouw pakket succesvol wordt afgeleverd. En dat is natuurlijk wel de bedoeling. Wij zien echter nog dat er fouten worden gemaakt bij het versturen van een business-to-business pakket waardoor er nadelige gevolgen voor de verzender én ontvanger ontstaan.

Voorkom onverwachte toeslagen

Als de afmetingen van jouw pakket te groot zijn of als je pakket te zwaar is kun je achteraf worden verrast met extra kosten op de factuur. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je zending altijd goed te meten en te wegen voordat je de zending aanmeldt bij de transporteur. Behalve de afmetingen en het gewicht kan tevens de leveringsconditie achteraf zorgen voor onverwachte toeslagen.

Bij het versturen van een zakelijk pakket naar het buitenland is het zelfs mogelijk dat de ontvanger van het pakket eerst invoerkosten moet betalen voordat het pakket in ontvangst genomen kan worden. Daarom is het ook nog van belang om jouw pakketje volgens de juiste incoterms te versturen. Als je gebruik maakt van de TFF Xpress Portal worden altijd all-in prijzen berekent op basis van de door jou ingevoerde details. Hierdoor voorkom je onverwachte toeslagen.

Nog 9 veel gemaakte fouten voorkomen

Wil je weten hoe je nog eens 9 veelgemaakte fouten bij het versturen van zakelijke pakketten kunt voorkomen? Download dan onze whitepaper en zorg ervoor dat jij jouw business-to-business pakketten zorgeloos van A naar B kunt versturen. In de whitepaper delen wij al onze ins & outs om ervoor te zorgen dat jij jouw B2B verzendproces optimaliseert. We hopen je met deze whitepaper over het versturen van zakelijke zendingen een eind op weg te helpen met het zo makkelijk mogelijk maken van het verzenden van jouw pakketjes.

GRATIS whitepaper:

Fouten bij het versturen van B2B pakketten

Voorkom onverwachte kosten én ga goed voorbereid aan de slag met het versturen van zakelijke pakketten.

Team Freight Forwarding respecteert je privacy aan de hand van de Algemene Verordering Gegevensbescherming wet

Wij delen graag onze kennis met jou

Whitepaper

Pakketten B2B versturen: de 10 meest gemaakte fouten

07/07/2022
Veelvoorkomende fouten bij het versturen van B2B pakketten zijn o.a. het kiezen van de verkeerde vervoerder, foutief verpakken van de verzending of het vergeten van het bijvoegen van de juiste documenten. Er komt veel kijken bij het business to business versturen van pakketten waardoor het soms fout kan gaan. Daarom is het belangrijk om diverse keuzes af te wegen voordat je een pakket verstuurt.
Whitepaper

Invoerrechten: Wanneer en hoeveel moet ik betalen?

12/08/2022
Whitepaper

Overzicht: containers soorten & maten

15/08/2022
Whitepaper

To-do-list voor het importeren en exporteren na de Brexit

15/08/2022

Over TFF Logistics

Of je nu een pakket naar Scandinavië gaat verzenden of bulkgoederen uit China gaat importeren, TFF helpt je graag verder. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en biedt de oplossing voor jouw transportvraag. Met veel enthousiasme staan we 24 uur per dag voor je klaar. We denken mee, adviseren én besparen je graag onverwachte kosten en teleurstellingen. Wij zetten alles op alles op jouw logistieke zorgen uit handen te nemen. Je staat als klant écht centraal.

Wil je altijd een duidelijk overzicht van jouw zakelijke zendingen mét all-in-prijzen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demo van onze TFF Xpress Portal. Als je nog verdere vragen hebt naar aanleiding van onze whitepaper dan horen wij het natuurlijk graag. Bij het versturen van een zakelijk pakket naar het buitenland is het zelfs mogelijk dat de ontvanger van het pakket eerst invoerkosten moet betalen voordat het pakket in ontvangst genomen kan worden.